?>

Top occasions

bij auto Velthuis

Onderhoud
Uw auto bij Auto Velthuis laten controleren en repareren betekent dat u altijd verzekerd bent van de juiste onderdelen, scherpe tarieven en onze kwalitatief hoogwaardige service. Houd uw Peugeot in topconditie met de aanbevolen onderhoudsbeurten en weet waar u aan toe bent met onze vaste prijzen en service.

Veel mensen denken nog steeds dat ze voor onderhoud bij een dealer te veel betalen. Dat misverstand helpen wij graag uit de wereld. Kijk en vergelijk zelf! U kunt bij ons de APK-keuring al laten uitvoeren voor slechts € 19,95 inclusief btw roetmeting of viergassentest.

Een kleine greep uit onze service:

  • Een onderhoudsbeurt is er al vanaf € 139,00 incl. btw
  • APK keuring voor slechts € 19,95 incl. btw, roetmeting of viergassentest
  • Airco service
  • Banden service
  • Ruiten service

Verkoop van onderdelen
Naast nieuwe- en gebruikte auto’s, kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor onderdelen en accessoires.

Wij leveren een breed assortiment van originele Peugeot accessoires en onderdelen aan voor uw Peugeot. Daarnaast is het ook mogelijk om accessoires van bekende kwaliteitsmerken bij ons te bestellen, waarmee u uw auto persoonlijker kunt maken.
U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor navigatiesystemen, lichtmetalen velgen, radio’s en alarminstallaties. Maar ook voor een nieuwe mattenset of een fles koelvloeistof bent u van harte welkom. Zowel onze verkopers als onze magazijnmanager informeren u graag over de vele mogelijkheden.

scroll up