?>

Top occasions

bij auto Velthuis

Onderhoud en Reparatie

Wij begrijpen dat u veel vragen kunt hebben met betrekking tot een onderhoudsbeurt.
Is uw Peugeot toe aan onderhoud? Moeten er onderdelen vervangen worden? Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in?
De Peugeot-onderhoudsbeurt is ontworpen om uw Peugeot in optimale conditie te houden en wordt uitgevoerd door monteurs die zijn opgeleid door Automobiles Peugeot. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de onderhoudsbeurt gaat kosten. Geen verrassingen achteraf!

Een Peugeot-onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle autos wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en kilometerstand van uw auto. Hierbij valt te denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof. Veel mensen denken nog steeds dat ze voor onderhoud bij een dealer te veel betalen. Dat misverstand helpen wij graag uit de wereld. Is uw Peugeot ouder dan 5 jaar dan kunt u gebruik maken van Eurorepar onderdelen. Kijk en vergelijk zelf! U kunt bij ons de APK-keuring al laten uitvoeren voor slechts 29,95 EUR inclusief btw roetmeting of viergassentest.
Een kleine greep uit onze service:

  • Een onderhoudsbeurt
  • APK keuring voor slechts 29,95 EUR incl. btw, roetmeting of viergassentest
  • Airco service
  • Banden service
  • Ruiten service


Ook andere merken zijn bij ons van harte welkom voor onderhoud of reparatie. U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor onderdelen en accessoires. Wij leveren en breed assortiment aan originele Peugeot accessoires en onderdelen voor uw Peugeot. Vaak al dezelfde dag in huis. Daarnaast is het ook mogelijk om accessoires van bekende kwaliteitsmerken bij ons te bestellen, waarmee u uw auto persoonlijker kunt maken. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor navigatiesystemen, lichtmetalen velgen, radios en alarminstallaties. Maar ook voor een nieuwe mattenset of een fles koelvloeistof bent u van harte welkom.

scroll up